Featured Posts

To top
12 Apr

De koningin van de serums: La Mer The Concentrate

La Mer The Concentrate

Serums. We moeten er vroeg of laat allemaal aan geloven. Na de toner en vóór de moisturiser, en ik beloof je dat je na een aantal weken verschil ziet in de conditie van je huid.
Nu heb je serums van een tientje die op zich al prima hun werk doen, maar als je ECHT een keertje wilt investeren…. Ga dan voor de queen onder de serums: La Mer The Concentrate. Je koopt er een kleine tweedehands auto voor, maar daarvan verwachten we niet dat ie er ook nog eens mooi uit ziet. Van onze huid doen we dat wel.

Het La Mer serum is een super geconcentreerde behandeling om de huid zichtbaar te versterken, verzachten en beschermen. Het smeert als een droom, ruikt heerlijk en je huid voelt baby-zacht na het aanbrengen. Ik hoop altijd dat dit soort producten vooral op de langere termijn zichzelf terugbetalen. Omdat ik zelf geen fan van fillers en botox ben (lees: ik ben bang voor naalden en dus no way dat die dingen in mn gezicht gaan), en sowieso heel erg de natuurlijke schoonheid van een persoon wil vieren, is dit product dus eigenlijk een hele goede match.

Geen onzin, wel kwaliteit. De formule is verrijkt met een sterk geconcentreerd Miracle Broth. Het biedt de huid de kracht en energie die zij nodig heeft om het natuurlijke genezingsproces te versnellen. De ontgiftende kracht van limoenthee-extract vormt een bescherming tegen schadelijke externe invloeden. Heb jij snel een trekkerige of droge huid? Zie je droogtelijntjes als je van dichtbij in de spiegel kijkt? Dan kan dit serum wel eens perfect voor je zijn. TIP: Ga eens langs bij een La Mer counter en vraag of je het product mag uitproberen. Loop een dagje rond met het product op je huid en let goed op wat het voor je huid doet! Ik krijg zelf heel snel irritatie van producten en heb daarbij ook nog eens psoriasis, dus voor mij is dit een hele fijne manier om iets uit te proberen voor ik overga tot een (prijzige) aankoop!

 

La Mer The Concentrate
Het serum is geschikt voor de gevoelige huid en komt in een 30ml versie en een 50ml versie.

 

The Concentrate serum in 50ml kost € 443,69 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.nl 

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.