Featured Posts

To top
25 Nov

Philosophy focust op de routine: purity made simple

Purity Made Simple

Het is denk ik alweer 5 jaar geleden sinds ik mijn eerste Philosophy product probeerde, en sindsdien ben ik een trouwe ‘smeerder’. Hun bestseller cleanser is van de Purity lijn en deze gebruik ik al jaren. Niet alleen omdat er een mooie boodschap op de fles staat, maar ook omdat deze face-wash WERKT. In combinatie met een reinigingstool als de Clarisonic, of gewoon lekker ouderwets met de vingers.

 

Goed nieuws voor mij dus dat de purity made simple lijn is uitgebreid. Niet alleen met een hele fijne eye-gel (bye bye puffy eyes!), maar ook met een exfoliating clay mask en een ultra lichte en voedende moisturizer. Positief neveneffect: het staat allemaal prachtig op je #shelfie.

Ben je benieuwd naar de Purity lijn? Dan heb ik hieronder meer informatie voor je. Ook kun je mij een dm sturen via Instagram (@tessduinker), waar ik 7 dagen per week online ben om met jullie te kletsen over make-up en skincare!

Purity made simple ultra-light moisturizer met krachtige vitamines, anti-oxidanten en natuurlijke oliën. Deze moisturizer bevat:

·moerasbloemzaadolie en koudgeperste chiazaadolie, natuurlijke oliën rijk aan vetzuren.

·gepatenteerd groene thee anti-oxidantencomplex en krachtige soorten vitamine c & e.

·dé vochtmagneten: glycerine en hyaluronzuur.

claymask philosophy

purity made simple pore extractor exfoliating clay mask. Dit heerlijke masker bevat:

·witte klei: verwijdert vuil, olie en onzuiverheden.

·salicylzuur: heeft een zichtbaar verkleinende werking op de grootte van de poriën.

·natuurlijke exfoliërende extracten: strijken het ongelijkmatige huidoppervlak glad.

 

 

 

Benieuwd geworden naar de purity made simple lijn? Ga naar een Ici Paris XL bij jou in de buurt (Philosophy is hier exclusief verkrijgbaar!), of shop het via de site.

 

 

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.