Featured Posts

To top
6 Jul

Dit product transformeert je hairdo in 10 seconden

Keune Refreshing Balm

Sinds de uitvinding van droogshampoo is het leven van de vrouw wereldwijd een stuk makkelijker geworden. Hoe deden we het hiervoor?! Elke dag wassen? Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder een goede droogshampoo, en geloof me, ik test ze allemaal uit 😉 Vandaag zoom ik in op een nieuw product: De Keune Blend Refreshing Balm.

Keune is al een tijdje een merk dat ik gebruik voor mijn korte blonde bob, want de shampoos zijn super prettig en easy in gebruik en beschermen mijn mega witte lokken. Nu komt Keuze met een product dat ik METEEN moest proberen natuurlijk. De Blend Refreshing Balm. Het belooft textuur en frisheid in 1 te leveren. I like.

Keune Blend

 

 

Keune Haircosmetics brengt een droogshampoo en stylingcrème samen in de vorm van deze balm. De Refreshing Balm bevat zeoliet, een mineraal met een sponsachtige structuur die ervoor zorgt dat het vuil en de vettigheid in het haar geabsorbeerd worden zonder sporen achter te laten. Gebruik: Wrijf een beetje van het product in je handen zodat het boterzacht en poederig wordt. Dan gebruik je het waar nodig: bij de aanzet om vettigheid te absorberen en een beetje in de lengtes en punten voor extra textuur.

Wat een game changer is dit product! Zo makkelijk en zo simpel. Zeker als je houdt van een rommelig kapsel, dan helpt dit product je om die messy nonchalante look te krijgen zonder al te veel moeite of een waslijst aan producten. Perfect ook voor tijdens het reizen dus <3.

 

Keune Blend-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Keune-salons. BLEND REFRESHING BALM 75 ml €18,95

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.