Featured Posts

To top
25 Mar

Een wandeling door Jo Malone’s English Fields

Dat Jo Malone de mooiste geuren maakt dat weten we al een tijdje. Zelf draag ik al jaren Wood Sage & Sea Salt (love itttt), en het mooie is dat ik toch telkens anders ruik omdat ik enorm fan ben van ‘ fragrance layering’.

 

Dit houdt in dat ik altijd twee geuren draag, iets dat ik heb opgepikt bij Jo Malone! Wist jij dat je hun geuren prima kan combineren? Sterker nog, het wordt aangeraden om zo een persoonlijke touch te geven aan jouw parfum. Jo Malone London lanceert in maart vijf limited edition fragrances genaamd English Fields. Mijn nieuwe winnaar voor dit voorjaar is Primrose & Rye, een geur die doet denken aan heuvelachtige velden bezaaid met primula. Zachtjes wuivend op de lentewind. Een onweerstaanbare combinatie van rogge en vanille (wat is het lastig om een geur te beschrijven!).

Jo Malone Primrose Rye

Deze lijn van Jo Malone is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en zolang de voorraad strekt vanaf maart 2018 bij Jo Malone London Boutiques in Nederland en via Douglas.nl

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.