Featured Posts

To top
16 Nov

Next level droomhuis: Under Pohutukawa

droomhuis

Als een huis letterlijk al maanden lang in je dromen voorbij komt, dan mag je met recht spreken van liefde. Je ziet jezelf al helemaal zitten op een rustige zondag, genietend van het uitzicht en nog altijd dolgelukkig dat dit jouw ‘stulpje’ mag zijn. Puur geluk vult je hart. Geld koopt misschien geen geluk, maar wel echt prachtige huizen… 

 

Vanaf de weg gezien lijkt dit strandhuis (want dat is het) een kampement verscholen onder de bijzondere pohutukawa bomen. Van dichtbij is het de mooiste veranda die wij ooit zijn tegen gekomen. De structuur en de setting van dit huis, gelegen in Piha North – Nieuw Zeeland, lijken in perfecte balans. Natuur en orde komen samen in de mooist mogelijke samensmelting: een liefdesverhaal voor altijd vereeuwigd in staal, hout, steen en glas. Oprechte emoties komen los bij het kijken naar deze plaatjes. Stel je toch eens voor…

 

 

 

 

 

Under Pohutukawa: Een project van Herbst Architects

Tess Duinker
1 Comment
  • Rick

    Doe mij die maar! 👌🏻

    23 January 2017 at 3:02 PM