Featured Posts

To top
24 Oct

Held op sokken

heroes on socks

Van Amsterdamse origine, gemaakt in Italië: de sokken van Heroes on Socks zijn cool, fijn en vooral heel vrolijk. In samenwerking met de Fashionchick Shopping Days selecteerde ik mijn favoriete designs. Kende jij dit toffe merk al? 

Voor iemand die verder niet zo overboord gaat met haar kleding (grijs is een kleur, toch?), vind ik het altijd heel fijn om te spelen met kleur aan m’n voeten. Plus, het staat gewoon net even wat leuker om een mooi paartje sokken aan te hebben. Zeker nu de broeken allemaal op enkelhoogte stoppen en ik toch echt nog steeds m’n platte schoenen wil blijven dragen tot diep in de winter. Mijn liefde voor de sokken van Heroes on socks is dan ook makkelijk te verklaren. Ik heb inmiddels al een flinke collectie ‘heroes’ en ben nog lang niet klaar met verzamelen. Hieronder een paar van m’n faves, die je komend weekend ook nog eens shopt met een hele fijne korting tijdens de #fcshoppingdays.

 

heroes on socks

heroes on socks


Bij Heroes on Socks vind je innovatieve sokken en garen die gebaseerd zijn op traditionele weeftechnieken. Alle producten worden gemaakt in Italië. Heroes on Socks wil voorkomen dat de sok een vergeten kledingstuk wordt, en daarom komt er regelmatig een nieuwe collectie met speciale items.

Leuk weetje: Tijdens de Fashionchick Shopping Days op 28 en 29 oktober shop je met 20% korting bij 13 leuke shops, waaronder Heroes on Socks!

 

heroes on socks                                    Heroes on SocksHeroes on Socks                                  Heroes on Socks

Ben je ook wel toe aan warme gezellige voetjes? Check dan zeker de site van Heroes on Socks voor meer informatie of om gewoon lekker sokken te scrollen!

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.