Featured Posts

To top
30 Aug

Philosophy’s new kids on the block

philosophy new

Philosophy is een skincare brand dat al jaren op mijn badkamerplankje te vinden is. Het begon allemaal met de geweldige oogcrème Hope in a tube. En de liefde is nog lang niet uitgebloed. Van droogshampoo 3.0 tot de fijnste peeling producten. Philosophy has my heart.

Je begrijpt dat dat hartje even sneller ging kloppen bij de ontdekking van maar liefst vier gloednieuwe toevoegingen aan het assortiment van het merk. Benieuwd waar Philosophy dit najaar mee komt? Let’s take a look!

Purity made simple one-step facial cleansing cloths € 15,-
Milde reinigingsdoekjes om de huid te reinigen en te tonifiëren. Vuildeeltjes, make-up en oogmake-up worden in één stap perfect verwijderd. Wipes zijn nooit het enige reinigingsmiddel in een skincare routine, maar zo vreselijk fijn om bij je te hebben als je reist!

Just release me dual-phase oil-free eye makeup remover € 21,- 
Een olievrije oogmake-up reiniger die mild maar effectief zelfs de meest zware make-up, inclusief waterproof make-up, verwijdert.

Renewed hope in a jar revitalizing creamy foam cleanser € 30,-
Een luxueuze foam reiniger met een milde exfoliërende werking die vuildeeltjes, onzuiverheden, make-up en overtollig sebum verwijdert terwijl het de huid hydrateert en heerlijk fris en comfortabel laat aanvoelen.

renewed hope in a jar re-energizing moisture mask € 40,-
Een romig & fluweelzacht masker met de non-stop skin renewal technology. Voelt koel op de huid aan, hydrateert direct, heeft een celvernieuwende werking en geeft de huid nieuwe energie. Een aanrader!

                                                                               

De nieuwe Philosophy producten zijn vanaf september 2017 verkrijgbaar bij onder andere Ici Paris XL.

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.