Featured Posts

To top
18 Jun

Rodial gelooft in Drakenbloed. En wij ook.

Rodial Dragon's Blood

Brits skincare en make-up merk Rodial heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om cult favoriet te worden. Het is een naam die je wellicht niet zo vaak voorbij ziet komen, maar voor ons beautykenners zijn de skincare producten al tijden een grote liefde. Zo is de Bee Venom moisturizer een absolute aanrader bij een gevoelige huid die vochtarm is. De Dragon Blood lijn kenden wij nog niet, maar na de uitbreiding van dit voorjaar met drie (bloed)nieuwe producten, staat de lijn te pronken op het badkamerplankje.

 

De focus van het merk ligt op high performance huidverzorgingsproducten die huidproblemen aanpakken door gebruik te maken van de beste natuurlijke bestanddelen in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging.

De meest opvallende lijn van Rodial, Dragon’s Blood, wordt uitgebreid met drie nieuwe producten. Deze productlijn is niet alleen opvallend vanwege de bijzondere naam, maar ook vanwege de veelzijdigheid van de producten. Alle producten uit de Dragon’s Blood lijn bevatten een unieke ingrediënt afkomstig uit de Sangre de Dragoboom. Het rode sap uit deze boom staat bekend om het kalmerende effect op de huid en wordt in oosterse culturen gebruikt bij heling- en reinigingsrituelen. Bijkomend effect: het smeersel ruikt hierdoor ook nog eens bijzonder lekker.

 

 

Dragon’s Blood XXL Lip Mask ( 8 sachets, € 47)

Mega hydraterende, voller makende biocellulose lippenmaskers: Het masker bevat hyaluronzuur en extract van drakenbloed. Het verhoogt het vochtgehalte in de lippen sterk, waardoor de lippen en de huid eromheen voller en gladder worden. Nog niet eerder in ons leven hebben we stil gestaan bij de noodzaak van een lippenmasker, maar uiteraard zijn we nu compleet obsessed hiermee en zien we niet in hoe we ooit nog zonder kunnen. Thanks, Rodial… 😉

Dragon’s Blood XXL Lip Plumper ( 3 ml, €30)

Deze plumper voedt de huid van de lippen en maak ze voller. Niet plakkerige lipgloss met een zachte perziksmaak. Bevat hydraterende vitamine E en baobab-olie.

Dragon’s Blood Hyaluronic Velvet Cream ( 50 ml, € 85)

Een rijke crème met een luxe textuur, die meervoudig hydrateert. Hyaluronzuur en hydromanil zorgen voor een langdurige optimale hydratatie. Johannesbroodpitolie in de crème zorgt voor een prachtig gladde huid. Kan als dag- of nachtcrème gebruikt worden, maar werkt ook heel goed als masker.

 

 

 

Dragon’s Blood Hyaluronic Velvet Cream, XXL Lip Mask en XXL Lip plumper zijn exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.