Featured Posts

To top
10 May

FEIT: Dit is de beste droogshampoo ever

amazing grace dry shampoo

Wij zijn inmiddels zo gewend aan het gemak van de droogshampoo, dat we de tijden van voor deze geniale uitvinding niet eens meer kunnen herinneren. Liepen we dan echt met vettig haar over straat? Of wasten we de lokken dan maar gewoon braaf elke dag? Hoe dan ook, de droogshampoo heeft niet alleen voor meer gemak gezorgd, maar ook nog eens voor betere kapsels.

 

Onze zoektocht naar de fijnste droogshampoo out there is al jaren aan de gang, maar geloof ons, we hebben hem gevonden. Philosophy kennen we allemaal van de fijne Hope in a Jar lijn en een trouw fan weet ook dat hun peelings behoren tot de meest effectieve op de markt. De populaire Amazing Grace lijn is nu uitgebreid met een droogshampoo en mogen wij even wat sprongetjes maken? Dit product is fantastisch. Niet alleen doet het wat het belooft (namelijk het haar verfrissen), het is ook nog eens meerdere dagen achter elkaar te gebruiken zonder dat het haar hier zwaar van wordt, geeft geen witte waas en ruikt als de hemel. YES, Philosophy did it.

De droogshampoo verfrist en verlengt je look met de geur van Amazing Grace. Bijkomend effect van dit product is dat het haar wat stugger wordt vanaf de aanzet, wat zorgt voor meer volume. Say hello to your good hair days.

amazing grace the line

Amazing grace dry shampoo 200 ml.
Adviesverkoopprijs € 22,22, exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl en via de webshop.

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.