Featured Posts

To top
8 May

Naar bed met het Duitse Muun

Muun matras

Dat lekker en vooral goed slapen belangrijk is, dat wisten we al een tijdje. Een paar nachten niet genoeg rust pakken kan al zorgen voor een waslijstje aan klachten. Van een slechte huid en rugklachten tot stemmingswisselingen. Slaap is het meest onderschatte preventieve medicijn. Grappig dat we dan eigenlijk zo weinig nadenken over onze hoofdkussens en matras. Wist je bijvoorbeeld dat je een kussen na twee jaar dient te vervangen? En dat een matras gemiddeld tien jaar meegaat? 

 

Nu weten wij ook wel dat je liever een nieuw paar schoenen koopt, dan een matras. Vooral omdat deze branche erom bekend staat óf hele dure producten te leveren, óf juist vrij cheape opties, waarbij we ons dan weer moeten afvragen waarom het zo goedkoop kan zijn en of de kwaliteit erbij inschiet wellicht. Gelukkig is daar nu Muun. Betaalbare matrassen en hoofdkussens van hoge kwaliteit, die jouw nachtrust kunnen transformeren.

Muun komt uit Berlijn en ontwikkelt slaapproducten die je helemaal naar je persoonlijke wensen kunt aanpassen. Met het Muun matras heb je eigenlijk heel veel matrassen in een: door het matras zelf of de bovenste toplaag om te draaien, heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld harder of zachter te liggen dan jouw bedpartner. Het bekroonde matras met omkeerbare kern en omkeerbare toplaag, biedt vier ligcombinaties. Door simpelweg te draaien kun je gemakkelijk wisselen.

Het Muun hoofdkussen is geschikt voor elke soort slaaptype. Het bestaat uit drie lagen, biedt twee verschillende sterktes en kan in de hoogte worden versteld. Kijk, daar houden wij van.

 

Muun Amsterdam

Muun geeft bovendien een geweldig online magazine uit: Snore. En doet het ook nog eens heel leuk op Instagram.

Een Muun matras koop je al vanaf € 520,-. Het hoofdkussen kost € 130,-

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.