Featured Posts

To top
13 Mar

Uitkijken naar het voorjaar met Dior Colour Gradation

Als we Peter Philips (Creative & Image Director van Dior Make-up) mogen geloven, wordt Colour Gradation een grote make-up trend dit voorjaar. Een intuïtieve en toch precieze techniek die om een beetje lef en speelsheid vraagt. Ton sur ton meets tie-dye

 

Spelen met kleur geeft diepte en edge aan het gezicht. Waar het gebruik van een losse kleur oogschaduw vaak wat vlak en ouderlijk kan ogen, zorgt de gradation techniek juist voor frisheid en een mysterieuze oogopslag. Het ‘Colour Gradation Palette’ voor de ogen in deze collectie is verkrijgbaar in twee kleuren: Blue Gradation en Coral Gradation. Door de combinatie van vier tinten in ieder doosje wordt het makkelijk gemaakt om Colour Gradation zelf uit te proberen. Extra fijn aan deze limited edition poeder oogschaduw, is dat de textuur heel fijntjes en zacht is, waardoor het prachtig opbouwt en geen poederachtig (en aging) effect achterlaat.

Maak de look compleet met de Diorblush Colour Gradation (onze favoriet!) en een ombré lip met één van de dubbelzijdige Rouge Gradient sticks. De collectie biedt tevens vijf nieuwe kleuren van de Dior Addict Lipsticks en de Diorshow Iconic Overcurl Mascara in petrol. What’s not to love.

 

           

 

 

Fresh faced Bella Hadid laat samen met Peter Philips zien hoe makkelijk het is zelf met Gradation te spelen.

 

De Gradation collectie is beschikbaar vanaf 18 januari 2017, bij alle door Dior erkende verkooppunten.

Shanice

- Editor -

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.