Featured Posts

To top
8 Mar

De beauty trends van alle fashion weeks

De afgelopen maand vlogen alle fashion insiders van hot naar her om de fashion weeks bij te wonen. Van New York naar Londen, en van Milaan naar de afsluiter Parijs. Uiteraard zijn er tijdens deze weken weer veel nieuwe modetrends geboren, maar laten we ook de beauty looks niet vergeten. We hebben de coolste trends voor je op een rijtje gezet.

 

 

Glamrock

Een trend die eigenlijk nooit verdwijnt: de glamrock look, oftewel rock ‘n roll met een vleugje glamour. Zwart omrande ogen met vervaagde lijnen en veel mascara, creëren een sexy oogopslag. Een enkele glitter hier en daar en een subtiele lip, zoals we zagen bij Elie Saab. Bang zijn om te knoeien is overbodig.

Cool Girl Hair

Van sommige looks krijgen we nooit genoeg, en dit is er weer zo eentje. Nonchalant haar met een subtiele slag, waar stiekem heel veel moeite in is gestoken. Zoals alle mooie haarcreaties bedacht door Sam McKnight, die er ook gelijk een naam aan gaf: Cool Girl Hair. En die naam dekt precies de lading. Het enige dat wij kunnen denken is “dit willen wij ook”.

Barely there

Deze make-up is amper te zien, maar was everywhere op de catwalk. Verzorging staat centraal. Hoe beter je huidconditie, hoe minder er nodig is. Op een egale huid (al dan niet van jezelf) wordt een gezonde blos aangebracht en kleine details rond de ogen (denk aan subtiele schaduw) maakt de look af. Less is more! Onze favoriete uitvoering was te zien bij Max Mara.

Warm layers in chic shades of gray. #MaxMara #FW17 #MFW

A post shared by @maxmara on

Pink Flush

Niet alleen in kleding, maar ook op het gezicht is roze niet meer weg te denken. Mond, wangen en ogen: alles krijgt een roze gloed. Subtiel, dat dan weer wel. Hou het naturel zoals bij Altuzarra, of trek je blush volledig door tot de wenkbrauwen zoals bij Nina Ricci.

Slick Hair

Lang of kort haar, niemand ontkomt aan de slick hair look. Hij is weer terug van weggeweest. Strak achterover gekamd haar wordt met een klodder gel vastgezet. Oefening baart kunst, echt waar. Ga voor perfect glad of juist wat meer tomboy, zoals bij Burberry.

Burgundy

Deze donkerrode kleur zien we steeds vaker terug komen op het gezicht en was ook dit seizoen volop aanwezig. Niet alleen op de lippen en nagels, maar ook op de ogen. Of allemaal tegelijk natuurlijk. Voor een rauw randje smudge je de make-up uit.

Bright and Bold

Felle kleuren op de ogen too much? Dit najaar niet meer. Of het nu geel, groen, blauw of paars is: niets is te gek. Bij Vivienne Westwood kwamen alle kleuren voorbij. Ook Dame Westwood herself kwam met knalrode eyeliner de catwalk op. We like!

Look 17 from the #AKAW1718 collection. Read up on www.viviennewestwood.com/blog to find out more…

A post shared by Vivienne Westwood (@viviennewestwoodofficial) on

Big Bangs

Of het nu bij een retro kapsel was (zoals bij Moschino) of een normale ‘coupe’, de pony was everywhere tijdens fashion week. En dan hebben we het niet over een warrige variant, maar over een kaarsrechte pony. En dan het liefst in combinatie met een kort kapsel.

Shanice

- Editor -

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.