Featured Posts

To top
20 Feb

Quick ‘n Easy: de make-up kit die tijd bespaart in de ochtend

Of je nu net een beetje met Youtube in aanraking bent gekomen, of al sinds het begin van het platform geen vlog en tutorial meer mist van jouw favorieten: Charlotte Tilbury moet je vast een keer voorbij hebben zien komen. Al jarenlang laat ze ons op haar unieke en karakteristieke wijze zien hoe je kan spelen met make-up. Alles wat deze vrouw aanraakt lijkt een succes te worden en toen zij in de herfst van 2013 haar eigen make-up lijn lanceerde, kón het niet anders dan dat ook dit een directe hit werd.

 

 

Charlotte Tilbury is niet zomaar iemand met een make-up lijn. Deze vrouw leeft en ademt make-up. Als visagist van sterren als Kate Moss en Jennifer Lopez heeft ze zodanig veel kennis en credits vergaart, dat toen haar lijn in Selfridges Londen lanceerde iedereen de deuren plat liep. En zo geschiedde het vorig jaar ook in De Bijenkorf, waar haar lijn exclusief verkrijgbaar is in Nederland. Alles draait om het beste in jezelf naar boven halen, met een sexy knipoog.

 

Na onze ontmoeting met Charlotte herself vorig jaar zijn we nog verliefder dan ooit op deze vrouw geworden. Een heerlijke persoonlijkheid met zoveel kennis dat je wel uren naar haar kunt luisteren. Charlotte staat voor vrouwelijkheid en gemak, een combinatie die ons op het lijf geschreven is!

Charlotte Tilbury Quick ‘n Easy

De make-up guru heeft als nieuwste lancering rekening gehouden met de vrouw die midden in het leven staat en eigenlijk niet zoveel tijd heeft voor make-up, maar zeker ook niet bereid is een compromis te doen. De Quick ‘n Easy 5 minute make-up bags. Deze lijn is ontwikkeld met de business vrouwen en super moeders in gedachten. Op deze manier kan je druk én mooi zijn en er in slechts vijf minuten stralend uitzien. Elke Quick ‘N Easy kit bevat multi-tasking, bestselling & awardwinnende producten.

 

Ik heb gesproken met vrouwen over de hele wereld, die altijd tijd tekort komen en zij vertellen mij allemaal: 'Charlotte, ik heb écht geen tijd en geen talent voor make-up.” Geef mij vijf minuten met de Quick 'N Easy formules voor instant mood boosting make-up. Of je het nou aanbrengt in de spiegel van de auto, de achterbank van een taxi, in de metro, onderweg naar school, in de sportschool of in de trein, mijn looks zijn fabulous voor elke dag. Mijn missie is het makkelijk maken van de keuze voor de juiste make-up en het kunnen aanbrengen zonder enige ervaring.

 

De Quick ‘n Easy make-up kits zijn er in vier varianten, net voor welke look het beste bij je past. Het principe is simpel. Stop de kit in je handtas zodat je altijd on the go even aan de slag kan om jouw dagelijkse look om te toveren tot een avond make-up (Red Carpet Party Look). Of zet de kit op jouw toilettafel en raak nooit meer in paniek in de ochtend omdat je niet weet wat je moet aanbrengen en hoe je een look moet creëren. Onze favoriet hiervoor is zonder twijfel de Quick ‘n Easy Natural Glowing Look.

 

Quick ‘N Easy set – €73,-

Exclusief verkrijgbaar op de website van Charlotte Tilbury,  en bij de Bijenkorf in Amsterdam en Den Haag.

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.