Featured Posts

To top
4 Jan

Schoonheid in een paar potjes: RMS Beauty

rms beauty

We kunnen er niet omheen; zelfzorg is een trend. De groene sapjes en parabeen vrije producten zijn niet aan te slepen. Innerlijke en uiterlijke gezondheid gaan idealiter hand in hand. Met gezond eten bezig zijn is één ding, maar onze complete beauty routine en uiterlijke zelfzorg (van shampoo tot deodorant) 180 graden omdraaien is easier said than done. Hoeveel van ons kijken naar wat in onze mascara zit of waar we eigenlijk ons gezicht mee vol poederen?

 

Klopt, over dit soort zaken lezen is soms vermoeiend en lijkt overdreven. Maar menig vrouw is hier wel degelijk steeds meer mee bezig (us included..). Begrijp ons niet verkeerd; we stellen zeker niet voor dat we straks alleen nog een intense smokey eye met klei van de natuurwinkel moeten creëren. Maar research doen naar merken die hier op een mooie manier mee bezig zijn, leek ons wel eens zo leuk.

Maar waarom is het dan zo belangrijk te weten wat in jouw make-up of verzorgingsproducten zit? Make-up en andere producten als huidcrèmes, serums en deodorant, zijn producten die niet alleen op de buitenste barrière van ons lichaam blijven rondhangen. They get around. Onze huid is ons grootste orgaan en neemt de hele dag door veel ongewenste stofjes op in het bloed. Voor de huid betekent dit dat deze verzwakt en we de functie van onze huid verstoren; dit terwijl ze ons hoort te beschermen. Met huidveroudering en ziekte klachten als gevolg.

 

Klopt, beetje tricky dit onderwerp. Nu kunnen we allemaal naar Ekoplaza rennen en daar onze beauty producten inslaan (nog niet eens een heel gek aanbod daar overigens). Maar gelukkig hebben wij een ontdekking gedaan waar we écht sneller voor willen gaan lopen.

RMS Beauty
Vogue, Harper’s Bazaar, bloggers, vloggers en Instagram it-girls blijken allemaal fan van de mooie potjes van RMS. Een beauty merk op basis van kokosnoot olie, cacao boter, castor olie en andere natuurlijke en organische ingrediënten.

RMS maakt niet alleen producten die niet slecht zijn voor onze gezondheid, maar de inhoud van deze prachtige potjes is ook nog eens voedend, helend, anti-aging en staat garant voor de mooiste glow van de huid die we in lange tijd hebben gezien. Niet gek dus dat zovelen er zo weg van zijn.

RMS DetailsofBeauty

 

Een paar cult producten van RMS zijn de Un Cover-up concealers, de Living Luminizer en de Buriti Bronzer. Wij hebben vol enthousiasme ons hele gezicht vol gesmeerd bij Skins in Amsterdam en ons cijfer was na een paar uur dragen een 10/10. Inmiddels wordt de Un Cover-up concealer trouw dagelijks gebruikt en het cijfer is nu een 12 uit 10. Echt. Hij is niet cheap (€36,-), maar blijf prachtig zitten, is enorm zuinig in gebruik en het gerecyclede potje is heel handig voor onderweg en geeft serieuze blogger bathroom status.

 

 

 

 

Wil je meer info over wat in deze fijne potjes zit en hoe je ze slim uit kan kiezen? Loop dan eens binnen bij Skins Cosmetics. Ook heeft RMS hier een heerlijke site voor.  (Love you, RMS)

Tess Duinker
2 Comments
 • Amela

  Ik ben heel nieuwschierig! En ga zeker snel even langs.

  7 January 2017 at 1:29 AM
  • Tess

   Leuk! zeker doen! x

   16 January 2017 at 3:09 PM