Featured Posts

To top
23 Dec

Fashionology gaat voor goud

Fashionology jewelry gold

Soms heb je vanaf de eerste blik een liefde erbij. Zo ontstond bijvoorbeeld ook onze relatie met sieradenmerk Fashionology. Het charmante bedrijf is gestart in 2009 en bestormde al snel de online en offline wereld als klein en krachtig wervelwindje.

 

Inmiddels jaren later, is het merk met de roots in Rotterdam uitgegroeid tot een favoriet van vrouwen binnen en buiten de fashion & Instagram wereld. Je kan Instagram niet openen of je ziet een model of blogger met veel te toffe oorbelletjes nippen aan een latte. Grote kans dat die oorbellen van Fashionology zijn. Toen de above knuckle rings (ja ja, ken je die nog?) hotter than your mama waren, stonden wij bij het merk op de wachtlijst om de zilveren hitjes te bestellen. De fijne zilveren sieraden waar het merk zo bekend mee is geworden zijn er nog steeds, maar de collectie is uitgebreid met een prachtige collectie in goud. En laat dat nu net onze nieuwste obsessie zijn.

 

YES Fashionology begrijpt het, zoals altijd.

 

 

fashionology

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratie voor de collecties van Fashionology wordt gehaald uit cultuur, architectuur, design en streetstyle en de sieraden zijn heel goed te combineren met elkaar. De GOLD lijn bestaat uit een collectie kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Alle sieraden zijn 14K gold plated met als basis sterling zilver en zijn online verkrijgbaar. Prijzen starten vanaf € 10,- en lopen op tot € 90,-.

 

fashionology gold earrings

 

 

 

Meer zien? Check de Fashionology website en Instagram

 

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.