Featured Posts

To top
19 Dec

Als bij de apotheek: de nieuwe Bobbi Brown remedies

Bobbi Brown remedies

Een mooie huid is voor iedere vrouw het doel, maar voor velen niet altijd de realiteit. Factoren als hormonen, stress, omgeving, genen en dieet zijn zeer bepalend hierin en kunnen voor diverse problemen zorgen waar we ons niet eens zo direct van bewust zijn. Weten wat voor huidtype jij hebt is vaak al een puzzel op zich.

 

Kennis is macht, en dus is het absoluut aan te raden eens bij een goede huidtherapeut binnen te lopen om meer te weten te komen over het grootste orgaan van jouw lichaam. Bobbi Brown Cosmetics komt in het voorjaar van 2017 met een skincare lijn die inspeelt op de vrouw die haar huid goed kent en precies weet tegen welke problemen ze aanloopt. De Bobbi Brown Remedies is een collectie van zes treatments, die allemaal een andere zorg aanpakken en op die manier bijdragen aan de gezondheid van jouw huid. Lange termijn denken dus.

 

De Remedies zijn individueel te gebruiken of als aanvulling op jouw routine.

De Remedies lijn bestaat uit vijf concentraten en een balsem. Wij zetten alvast op een rijtje waar de verschillende samenstellingen nou precies goed voor zijn.

 

Bobbi Brown Remedies Fortifier

 

 

 

 

FORTIFIER: een mix rijk aan lipiden, bestaande uit een wax van frambozenblad, sojabonen fluïde, Muru Muru boter, en olie die de natuurlijke barrière van de huid aanvult met ceramiden, vetzuur en cholesterol. Vocht wordt hierdoor vast gehouden in de huid en toxische stoffen buitengesloten.

Effect: een sterkere, vollere huid. Werkt preventief tegen schade van buitenaf.

 

 

 

 

 

Bobbi Brown Remedies Clarifier

 

 

 

 

CLARIFIER: Een combinatie van fijne oliën die niet porie-verstoppend zijn, zoals manuka, duindoorn olie, rozenbottel en saw palmetto (een heilzaam kruid afkomstig uit een kleine zaagpalm) en salicyl zuur dat verhelderend en zuiverend werkt tot diep in de poriën. Helpt met celvernieuwing zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren.

 

Effect: minder verstopte poriën en een heldere teint.

 

 

 

bobbi-brown-remedies-moisture

 

 

 

 

 

 

MOISTURE: Een combinatie van hyaluronzuur en mineralen die zacht zijn voor de huid en intens verzorgen. Draagt bij aan optimale hydratatie.

 

Effect: De dorstige huid wordt onmiddellijk aangevuld met vocht en de natuurlijke glans van de huid herstelt zich.

 

 

 

Bobbi Brown Remedies Ferment

 

 

 

 

 

 

 

REVIVER: Groene algen en een fermentatie (gisting) van boerenkool, spruitjes en spinazie die middels een mix met heet water verkregen is, vol anti-oxidanten en hoog geconcentreerde werkzame bestanddelen.

 

Effect: zorgt voor zichtbare vitaliteit van de huid en betere bescherming tegen schadelijke effecten van buitenaf.

 

 

Bobbi Brown Remedies Calming

 

 

 

 

 

 

 

 

RELIEF: Onverdund rode algen complex en zeewier extract met kalmerend effect.

 

Effect: vermindert irritaties in de huid en maakt de huid sterker.

 

 

bobbi-brown-remedies-restoring

 

 

 

 

 

 

 

 

SKIN SALVE: Een heilzame combinatie van karité boter (shea butter), bijenwas, kurkuma extract en zouthout, wat zich als een ademende pleister op de huid gedraagt zodat de huid eronder kan herstellen, zachter wordt en beschermd is tegen factoren van buitenaf.

 

Effect: helpt de extreem uitgedroogde of kapotte huid herstellen. Op plekken gebruiken waar extra verzorging nodig is.

 

 

 

 

 

 

De Bobbi Brown Remedies kosten € 41,50 en zijn vanaf het voorjaar van 2017 verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters en via Bobbi Brown Online.

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.