Featured Posts

To top
15 Dec

Lekker badderen met Jo Malone

Jo Malone Bath Body

Niets lekkerder dan tijdens de wintermaanden jezelf opwarmen en vertroetelen met een heerlijk bad. Wij leven in Nederland in een douche-cultuur en daar valt veel voor te zeggen, maar de sensatie van het eerste moment dat je jezelf laat zakken in een perfect bad, daar kan geen douche sessie tegenop wat ons betreft. 

Jo Malone London is een beauty & lifestyle merk dat niet veel fout kan doen. De verpakking is altijd herkenbaar en stijlvol, het merk schreeuwt nooit om aandacht maar is toch overal op het netvlies, en ook niet bepaald onbelangrijk: de geuren zijn stuk voor stuk prachtig samengesteld. Je moet een gek neusje hebben wil er niet iets voor je bij zitten. De producten zijn ook nog eens prima te combineren complimenteren elkaar. Zo is het totaal niet gek om twee geuren over elkaar over elkaar aan te brengen om zo tot jouw persoonlijke favoriet te komen.

 

Met de nieuwe A moment for you lijn is het de bedoeling dat je de verschillende bath & beauty producten gaat mixen, om zo tot jouw ultieme beauty ritueel te komen.

 

Nieuw in het assortiment van Jo Malone zijn de shower oils. De voedende bestanddelen (jojoba en kokosolie) van deze fijne olie maken de huid zacht en soepel. En voor de luie bodylotion smeerders onder ons is dat wel zo fijn na een douche of bad. Wij hebben alvast onze favorieten voor je op een rijtje gezet van onze lievelingsgeur van Jo Malone London: Lime Basil & Mandarin. Happy splashing.

Jo Malone Lime Basil            limebasilmandarin_bodycream_175ml_a4_4mb

 


Shower Oil 250 ml  36,- euro                                                       Bodycream 175 ml  63,- euro


          

 


Bath oil 200 ml  77,- euro                                                                 Bath soap  16,- euro


 

Deze lijn van Jo Malone is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en zolang de voorraad strekt bij Jo Malone London Boutiques in Nederland en via Douglas.nl

 

Tess Duinker
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.